Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret ettiler. Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, Vali Erol Aayyıldız'a hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunduktan sonra faaliyetleri hakkında bilgi sundu.
Türk Ocakları yayınlarından oluşan bir yayın setini takdim edip, Zonguldak şehrinin hem kültürel, şehirleşme ve hem de ekonomik sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Vali Erol Ayyıldız, Türk Ocağı Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 'Türk Ocakları'nın çok eski bir tarihe sahip oluşu ve milli bir kuruluş olması nedeniyle günümüz için de büyük önem taşımaktadır' dedi.
Türk Ocakları'nın kültürel faaliyetlerini ve yayınlarını takip ettiğini, bu faaliyetlerin milletimiz ve gençliğimiz için çok faydalı olduğunu ve yaygınlaştırılması yönünde gayret gösterilmesi gereğine dikkat çeken Vali Ayyıldız, Zonguldak şehrinin sorunlarının çözülmesinde bütün kurum ve kuruluşların, birbirleriyle istişare ederek, fikir üreterek ve bir plan dâhilinde çalışılmasının şart olduğunu söyledi.