Türk Metal Sendikası Kdz. Şubesi, ERDEMİR çalışanları ile birlikte Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kan bağış kampanyasına katılarak destek verdi.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş'ın daveti üzerine kan bağışı kampanyasına katılarak destek verdiklerini söyledi. Sendika olarak toplumsal konularda duyarlı davrandıklarını belirten Odabaş, "Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi olarak işçi arkadaşlarımız adına Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılını kutluyorum. Sayın Baş'ın daveti üzerine kampanyaya davet ettik. Bu davete hicap etmek gerekirdi. Bu amaçla 30 ERDEMİR çalışanı arkadaşımızla kan bağışında bulunmaya geldik. Zira kan bağışı toplum için yapılan önemli bir etkinliktir. Bir ünite kanın, bir can kurtarmak demek olduğunu unutmamalıyız. Bu tür davet edildiğimiz toplumsal etkinliklere katılıyoruz. Sendika olarak da üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz. Böyle anlamlı bir kampanya düzenledikleri için Sayın Baş'ı kutluyor ve teşekkür ediyorum dedi.
Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş da, sendikanın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, Kampanyamıza kalabalık işçi grubuyla destek veren Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a, değerli yönetim kurulu üyelerine ve ERDEMİR'de çalışan işçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ereğli'den gelerek kampanyamıza duyarlılık gösterdiler. Kıymetli vakitlerini ayırarak geldiler. Türk Metal Sendikası'nın, her türlü toplumsal olayın içinde yer alarak duyarlı davrandığını da biliyorum. Bu tavırlarıyla da farkındalık oluşturuyorlar diye konuştu.
Öte yandan kan bağışı kampanyasına katılan sendika şube sekreteri Metin Ercan ile birlikte yaklaşık 30 ERDEMİR çalışanı, gerekli kontrollerinin yapılmasının ardından kan bağışında bulundu.