Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaretinde yaptığı açıklamasında, ilçenin sorunlarının ortak olduğunu bu anlamda Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi ile sürekli istişare halinde bulunacaklarını açıkladı.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Türk Metal Sendikası'nın Ereğli İlçe Şubesini ziyaret eden Çakır açıklamasında, "Erdemir ailesinin en büyük kuruluşu olması ve Ereğli'nin kitlesel olarak en büyük sendikası olması nedeniyle her türlü konuyu rahatlıkla paylaşabileceğimiz bir sendikadır Türk Metal Sendikası" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve AK Parti İlçe Yöneticilerine başarı temennisinde bulunan Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'da açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Her zaman söylüyoruz Ereğli'nin menfaatleri anlamında biz sivil toplum örgütleri ve siyasiler ile bir arada bulunuyoruz. Bu istişarelerin geçmişte eksik kaldığını biliyoruz. İnşallah bundan sonra daha sıkı istişare ederek Ereğli için güzel şeyler yaparız. Hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadık. Biz emeğin yanında olan bir sendikayız"

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının ziyaretinde Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan ile Mali Sekreter Sedat Taşdelen'de hazır bulundu.