Kdz. Ereğli Türk Telekom Müdürü Kadir Uzun, farklı modellerde bilgisayarların satışlarının devam ettiğini açıkladı. 25 Kasımda başlayan bu kampanyanın her sene yapılandığını söyleyen Uzun, “Çok yoğun talepler var bazen elimizde bilgisayar kalmıyor müşterilerimizi mağdur etmemek için isim alıyoruz ve bilgisayar gelince veriyoruz” dedi.
Bilgisayar fiyatları hakkında bilgi veren Kdz. Ereğli Türk Telekom Müdürü Kadir Uzun şunları kaydetti:
“Bilgisayar fiyatları ise şöyle; Casper Nirvana masaüstü bilgisayar 36 ay KDV dahil 26.99 TL, Hp Mini CQ10 Netbook 36 ay KDV dahil 14.99 TL, Casper Nirvana Dizüstü Bilgisayar 36 ay 29.99 TL başlayan fiyatlarla Türk Telekom binasında satılmaktadır. Kampanya’dan yeni abonelerimizden ve satışa açık ADSL, VDSL2 ve işyerim paketlerini kullanan mevcut abonelerimizden kampanya katılım koşulların taşıyanlar yararlanabilir.
Ayrıca diğer binamıza geçince bilgisayar sayımız artacak şuan ki mevcut yerimiz küçük olduğu için fazla bilgisayar alamıyoruz.”

TADİLAT ŞUBATTA BİTİYOR
4 ay önce başlayan Türk Telekom binası tadilatı Şubat ayında bitmesi planlanıyor.
Kdz. Ereğli Türk Telekom Müdürü Kadir Uzun, Şubat ayında tadilatın biteceğini belirterek, “Yeni binamız Türkiye konseptine uygun yapıldı ve içinde her türlü imkân mevcut. Yeni binamızda ürün sergileme alanları da olacak ve müşterilerimiz test etme imkânları bulacak. Ayrıca müşteri deneyimi alanı ve engelli girişi de olacak” diyen Uzun, “Her şey müşteri memnuniyeti için yapıldı” dedi.