Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan beraberinde Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay ve Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Tan Arslan ile Kdz.Ereğli'ye bağlı Bölücek mahallesine açılan Alparslan Türkeş okuma evini ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan yaptığı açıklamasında, Bölücek Mahallesi Alparslan Türkeş Okuma evinin açılmasına destek sağlayan Sertan Kuzu'ya, emeği geçen okuma evi sorumlusu Musa Hayda ve Bölücek halkına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Bu kitap okuma evine gelerek kendilerini yetiştirecek olan gençler geleceğe ışık tutacaklardır. Bizim burada bulunmamız sadece ziyaret ve Bölücek halkının dertlerini dinleme amacıdır. Okuma evinde siyaset değil bilgi öğrenilir. Bu bilgiler doğrultusunda bilinçli bir nesil yetiştirilir. Zaten bilinçli insanda gerçekleri görerek ne yapacağını bilecek durumdadır. Biz MHP olarak siyaseten ayrımcılık ve ya partizanlık yapmayıp kucaklamaktan yanayız. Ülkemiz üzerinde oynanan bütün kirli oyunlara ve kuklalara rağmen birlik beraberliğimizi muhafaza edeceğiz sözleri ile konuştu.

Alparslan Türkeş Okuma Evi Sorumlusu Musa Hayda da okuma evine vatandaşların da yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını söyledi.