O Ses Türkiye adlı yarışması Birincisi Hasan Doğru, Ereğli’de ehliyet sahibi oldu. Karadeniz Ereğli’de hizmet veren Radar Sürücü Kursu, Türkiye’de birincilik elde eden bir kişiyi ehliyet sahibi yapmanın gururu yaşanıyor.

2013 yılında O Ses Türkiye adlı yarışmasına katılıp, birinciliği kazanan Hasan Doğru, Ereğli’de tercih ettiği Radar Süsücü Kursu’ndan A2 ehliyeti almayı hak kazandı.

O Ses Türkiye birincisi Doğru, memleketi Zonguldak’tan Ereğli’ye gelerek tercih ettiği Radar Sürücü Kursu’nda A2 ehliyeti için girdiği direksiyon sınavını hatasız geçerek ehliyet sahibi olmanın sevincini yaşıyor. Doğru’ya ehliyet sahibi olduğu dosyayı teslim eden Radar Sürücü Kursu kurucularından Muhammet Büyükarslan, “O Ses Türkiye birincisi Doğru, tavsiyeler edilmesi ile Radar Sürücü Kursu’nu tercih etti. Doğru, Kursu başarıyla tamamlayarak A2 ehliyeti sahibi oldu. Doğru’ya Radar Sürücü Kursu Ailesi olarak Ereğli’de bizi tercihinden dolayı teşekkür ediyoruz. Değerli öğrencimiz Doğru, ehliyetini aldı, kazasız belasız kullanmasını diliyoruz.” Dedi.