Türkiye U16 Kadın İkili Briç yarışmalarında Yaren Kısa ve Defne Şuğle Türkiye birincisi, Türkiye U16 Karma İkili Briç yarışmalarında Duru Naz Muti ile partneri Türkiye birincisi oldu. Öğrencilerden Eren Aslan ve Mehmet Keleş de U16 İkili Briç yarışmalarını Türkiye üçüncüsü olarak tamamlamayı başardı.

Briç takımı turnuva genelini Türkiye üçüncüsü olarak tamamlarken Duru Naz Muti, Eren Aslan ve Mehmet Keleş Briç Milli Takımına seçildi.

TED Kdz.Ereğli Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Seyhan Demiroğlu ile Müfit Çetinkaya'yı kutlayarak, "31 Temmuz 2020'de İtalya'da düzenlenecek Dünya Briç Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza başarılar diliyoruz. Öğrencilerimiz üzerinde büyük emeği olan Briç Ustası Sadun Su Hoca'yı da saygıyla anıyoruz"

EGEMEN ÇİVİCİ ZİRVEDE

Bir dönem TED Kdz.Ereğli Koleji'nde okuyan Kdz.Ereğlili Egemen Çivici ile Duru Naz Muti önemli bir başarıya imza attı ve Türkiye U16 Karma Briç yarışmalarında Türkiye birinciliğini Kdz.Ereğli'ye getirdi. Şampiyonlar ve dereceye girenler Türkiye'yi İtalya'da düzenlenecek dünya şampiyonasında temsil edecek.