Kdz. Ereğli ilçesinde Turkuaz Kültür ve Sanat Kulübü tarafından konser verildi.
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ve Turkuaz Kültür ve Sanat Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen konser, Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda yapılan nostalji türküler söylendi.
Turkuaz Halk Müzik Gurubu Yöneticisi Cihangir Bilgin, "Düzenlediğimiz bu konser ile 100 türkü 100 kitapçık ile başlatacağımız çalışma ile türküleri yaşatarak yolumuza devam edeceğiz.
Tabi türküleri yaşatmada sizlerden destek istediğimizi ve türkü seven ve türküye gönül veren dostlarımıza her zaman kapımızın açık olduğunu dile getiriyoruz. Geçen sene buradan göç etmiştik ve ERDEMİR Kültür Merkezi'nde göç konseri yapmıştık. Arkasından Mahsuni Şerif konseri yapmıştık. Yine ERDEMİR Kültür Merkezi'nde ve bu seferde sizlerin karşında nostalji türkülerle Atatürk Kültür Merkezindeyiz. Bütün türküyü seven dostlarımızı Turkuaz Kültür Sanat Kulübü'nün kapısı her zaman sizlere açıktır" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Özkan da, "Bu ekibe çok teşekkür ediyorum. Çünkü bazı zaman geliyor destek vermediğimiz halde çok güzel işler yapıyorlar. Her konser bir başka muhteşem olan ve sizleri bu emeği sunan bu kulübün sanat yönetmeni Cihangir ve eşi Şeyda hocama tabi ki bu ekipte bulunan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Kendilerine saygılarımı sunuyorum" dedi. Konsere gelenlerin büyük zevk aldığı konseri Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Etem Özdemir, Kdz. Ereğli Belediye meclis üyeleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri izledi.