CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Şerafettin Turpçu, CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütünü ziyaret etti, CHP’nin iktidarı için elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacağını söyledi.

 

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Şerafettin Turpçu, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti yöneticileri ile görüştü CHP’nin iktidara gelebilmesi için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal yaptığı konuşmasında, “Seçim hazırlıklarımız tüm hızı ile sürüyor. Sandık başkanlarını oluşturmak bir taraftan da seçim bürolarını kurmak, partimizin politikalarını anlatmak doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışmalarımız var. Hiç kimseyi dışlamadan küstürmeden hareket ediyoruz. Kdz.Ereğli’den 3 ve 5. sırada milletvekili adayımız var. Her adayımız her aday adayımız sanki 1. sıradaymış gibi çalışacağına inanıyorum” dedi.

 

CHP’NİN İKTİDARI

Turpçu’da birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bilindiği gibi adayların tespit süreci vardı bu süreç bitti, genel merkezimiz bir sıralama yaptı aday adayları arasından 5 kişiyi listeye koydular. Aday adaylığı sürecinde de açıkladığım gibi listede olalım olmayalım bu süreçte çalışacağımızı söylemiştik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olabilmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkenin CHP iktidarına mutlak sureti ile ihtiyacı vardır. 5 Adayımız var bunların tamamı milletvekili olması ile ilgili partimiz bir mücadele içerisindeyiz. Pazartesi günü Genel Başkanımız Zonguldak mitingine gelecek. Tüm halkımızı davet ediyoruz” sözleri ile konuştu.