Yığılca Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik “TUT ELİMDEN BENDE VARIM” projesini hayata geçiriyor. Yığılca Belediye başkanı Yiğit yaptığı açıklamada, “İlçedeki engelli vatandaşların engellilik durumlarına göre işyeri kazandırma çalışmaları başladı. Hayatımızın bir gerçeği ve parçası olan engelli vatandaşlarımız için ne yapabiliriz diye bir çalışma başlattık. Belediye olarak şehrin en güzel 
yerine belli büyüklükte şu an için dört adet büfe yapıyoruz. İleride de başarılı olursak bu çalışma alanlarını artırmayı düşünüyoruz. Büfeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayıp teslim ettikten sonra engelli vatandaşımız kapıyı açıp satışını yapacak, hayata tutunmanın ve başarmanın hazzını ve mutluluğunu yaşayacak. Acınacak bir birey olmaktan çıkıp başarılı bir birey olduğunun ve toplumumuzun bir parçası olduğunun farkına varacak. 

Projemizin güzellikler doğuracağına inanıyorum. Yaklaşık olarak üç ay içerisinde bahar ayıyla birlikte anahtarları vereceğiz. Talep çok olursa noter huzurunda kura çekeceğiz. Başkan Yiğit projenin başarılı olması halinde bunların sayısını artıracağız diyerek sözlerini tamamladı.