Türkiye Motosiklet Platformu Zonguldak İl Temsilciliği'ne Mehmet Morcu getirildi, ilçede motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek etkinlikler düzenlenmesi için de düğmeye basıldı.
İl Temsilciliği görevine getirilen Morcu, Türkiye Motosiklet Platformu Başkan Yardımcısı Özdemir Altuntaş'ın ilçeye gelerek çeşitli temaslarda bulunduğunu söyledi.
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu ziyaret ederek, yapmak istedikleri etkinliklere ilişkin bilgiler verdiklerini anlatan Morcu, şu ifadelere yer verdi:
"Başkan Yardımcımız Altuntaş ile birlikte Süleymanbeyler Köyü'nde daha önce Off-Road etkinliğinin yapıldığı alanda Türkiye'nin farklı bölgelerinden motosiklet tutkunlarını bir araya getirebileceğimiz bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Kaymakamımız da bu konularda bizlerin yanında. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizde motosiklet tutkunlarına yönelik sosyal projeler hayata geçirmek için Ereğli Motosiklet Kulübü ile birlikte hareket edeceğiz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz" 

MOTOSİKLET KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA
Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu da Morcu'nun İl Temsilciliği'ne getirilmesine ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Bir önceki başkanımız ve yönetim kurulu üyemiz Mehmet Morcu, Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Zonguldak İl Temsilciliği görevine getirilmiştir. Büyük bir aile olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz"