Kdz.Ereğli Sağlık Sen İlçe Başkanı Ali Kabaş maaş promosyanları konusunda anlaşmanın sağlandığını bildirdi.

Maaş promosyonları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kdz.Ereğli Sağlık Sen İlçe Başkanı Ali Kabaş  “2011 Şubat 15 den itibaren  personel maaşlarının 3 yıl süre ile  HALKBANK tan ödenmesi ile ilgili anlaşmanın tamam olduğunu belirtti. Anlaşma, 6 şar aylık iki taksit olmak üzere 708 bin tl üzerinden yapılmıştır. Çalışanlardan EFT, hesap işletim ücreti, kart ücreti gibi herhangi bir ücret alınmayacaktır” dedi.
Kabaş açıklamasına şöyle devam etti: “Başhekim Op.Dr.Muharrem Erdem’e promosyonun peşin ve iki taksit ödenmesi konusundaki taleplerimize göre anlaşmanın imzalanmasında göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ederiz.
Çalışanlar yönünde atmış olduğu bu adımın herkesçe kabul gördüğünü belirttik.
Çalışan menfaatine yapacak olduğu her fiilde destekçisi olacağımızı, alınacak olan promosyonun 3 er aylık periyotlarda ödenmesi yönünde karar alınsaydı belirgin bir huzursuzluk yaşanacak olduğunu belirttik.
Promosyon anlaşması imzalanması sürecinde birçok defa bir araya gelen komisyon üyeleri Aykut Doğanay ve Yaşar Akçakaya ile HALKBANK Müdürü Ali Bülent Varışlı beye göstermiş oldukları sabır ve karşılıklı özveriye dayalı müzakere anlayışlarından dolayı teşekkür eder; yapılan anlaşmanın Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi çalışanlarına ve HALK BANK’a hayırlı olmasını dilerim.”