MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret ederek Başkan Salih Yılmaz ile görüşen Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Zonguldak Havaalanından yurt içi seferlerin başlamasıyla ilgili destek istedi.

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’ı ziyaret ederek Zonguldak Havaalanını yurt içi seferlere açılmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Zonguldak Havaalanın yurt içi seferlere açılmasıyla ilgili MÜSİAD’ın yaptığı girişimleri takip ettiklerini söyleyen Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Havaalanından yurt içi seferlere başlamasıyla ilgili MÜSİAD Zonguldak Şubemizin yaptığı girişimleri önemsiyoruz. İşadamlarından oluşan bir derneğin bu yönde çaba sarf etmesi çok önemli. Bu anlamda öncelikle MÜSİAD Zonguldak Şubesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu çalışmalarda bize düşen bir görev varsa her zaman orada oluruz” dedi.

Zonguldak Havaalanının yurt içi seferlere açılmasının gerekliliğini vurgulayan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak Havaalanının yurt içi seferlere açılmasıyla ilgili çabalarımız oldu, olacak. Hazırladığımız dosyayı gerekli mercilere ulaştırıyoruz. MÜSİAD Genel Merkez yöneticilerimizi de aracı yaparak Bakanlık ve Türk Hava Yolları düzeyinde girişimlerimizi devam ettiriyoruz. Son olarak THY Genel Müdürü Sayın temel Kotil ile görüştüğümüzde Zonguldak’a uçacaklarını açıkça beyan etmişlerdi. İnşallah görüşmelerimizi de sıklaştırıp bunu nihayete kavuşturmak istiyoruz” dedi.