TRANSOB Turizm Yetkilisi Damla Saral, son dönemde artık gösteren vize dolandırıcılığına ilişkin vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yaygın ve yerel basında vize dolandırıcılığı olaylarına ilişkin son dönemde yaşanan mağduriyetlerin haber olarak sıklıkla yayınlanmaya başladığını anlatan Saral, Kdz.Ereğli ve Ankara'daki ofislerinde yurtiçi/yurt dışı seyahat, tatil, uçak bileti, turlar başta olmak üzere çeşitli hizmetlerden sorunsuz bir şekilde yararlanabileceklerine değindi.

 

"BİZ BU ŞEHİRDE VERGİSİNİ ÖDEYEN..."

Saral, konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi: "İnternet üzerinden randevu almaya çalışan vatandaşlarımıza 0850 kodu ile başlayan numaralardan arayarak vize hizmet için kişi başı 600 Türk lirasından başlayan tutarlarda para talep edilmekte ve bu paraların verilen banka hesaplarına yatırılarak dekontları istenmektedir. Ancak parayı yatırdıktan sonra ise söz konusu kişiler ortadan kaybolmaktadır. Biz bu şehirde vergisini ödeyen, adresi yeri belli olan köklü bir firmayız. Hem vize işlemleri hem tatil planlarınız için uzağa gitmenize ya da sanal ortamda ne olduğunu bilmediğiniz, tanımadığınız kişilerle muhatap olmanıza gerek kalmadan, dolandırılmadan bizim sağladığımız hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bunun için de ayrıca bir bedel ödemezsiniz. Deneyimli seyahat danışmanı arkadaşlarımızla ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek ve tatil planlamanıza yardımcı olmak için sizleri ofisimize bekliyoruz"

 

TRANSOB

Yurt içi ve dışı seyahat danışmanlığı, yurt içi otellerde erken rezervasyon fırsatları, butik seyahatler, günübirlik ve uzun soluklu kültür turları, uçak bileti, okul gezileri başta olmak üzere, 'TURSAB Yetkili A Sınıfı Seyahat Acentası' olan Transob Turizm'in adresi Kdz.Ereğli Müftü Mahallesi Şehit Asım Çömeten Sokak No:33'de.