AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında Tanıtım ve Medya Başkanı Gözde Acir, "Desteğinizi bekliyorum" dedi.
AK Parti İl Teşkilatı kongresinin ardından Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Tanıtım ve Medya Başkanı Gözde Acir, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Utku Dinler, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Tosun ve Hüseyin Mercimek katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tanıtım ve Medya Başkanı Gözde Acir, "Bu görevden dolayı çok mutluyum. Daha önce böyle bir teşkilatın içinde yer almadım. Yıllarım çalışarak geçti. Zonguldak'a çok yeni geldim. Zonguldak ile çok yeni tanıştım. Bu oluşum içerisinde yer almaktan ötürü gurur duyuyorum. Tecrübesiz olduğum için desteğinizi bekliyorum. Birçok şeyi sizlerle beraber öğreneceğim. Basın bültenlerimizi ve demeçlerimizi oluşturarak sizlere yazılı bir şekilde belirli dönemlerde aktivitelerimizi belirteceğiz. Faaliyetlerimizi her daim sizlere aktaracağız. Eksiklerim veya hatalarım olabilir, bu işi sizlerle beraber öğreneceğim" diye konuştu.
Zonguldak'ın marka şehir olma yolunda ilerleyeceğini ifade eden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise "Bu gün il teşkilatı olarak tanıtım ve medya başkanlığımızın düzenlediği programda bir araya gelmek istedik. Yeni oluşan yönetimdeki arkadaşlarımızın Zonguldak'ın imajını değiştirecek bir takım çalışmaların halka iletilmesi noktasında tanıtım ve medya başkanlığımız önem arz ediyor. Başkanımızın bu birikimlerinden faydalanmak için kendisini bu göreve seçtik. Tanıtım ve Medya Başkanlığımız bu güne kadar pek görev yapmadı bundan sonra da kendilerinin desteği ile halka partimizin yaptığı etkinlikleri paylaşacağız. Her ay düzenli şekilde bir araya geleceğiz. Kamuoyunda bilgileri paylaşmak adına bundan sora Zonguldak'ta farklı ve güzel şeyler olacağına düşünüyoruz. Zonguldak'ta marka şehirlerimizden olma yolunda ilerleyecek. Bütün amacımız Zonguldak'a hizmet etmektir" dedi.

EREĞLİ'DE ÜÇÜNCÜ İSİM
Gazetecilerin AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kongresi ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Uçar, "Muhtemelen bu hafta yada önümüzdeki hafta netleşecek. Bölge koordinatör milletvekillerimiz ile görüştük., yol haritasını tespit ettik. Önümüzdeki günlerde kendileri ile yeniden görüşeceğiz. Muhtemelen bir üçüncü isimle orada devam edeceğiz. İsim bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta netleşir. Kısa sürede Ereğli ilçe kongresini tamamlayacağız" şeklinde konuştu.