karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, www.kartalhaber.com adlı internet sitesi tarafından yine yılın derneği olarak seçildi. Dernek Başkanı Tarkan Adik, üçüncü kez yılın derneği olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği çeşitli etkinliklerle pek çok derneğe de örnek olan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği, kulübün haberlerini yayınlayan internet sitesi düzenlediği yılın derneği yarışmasında ödül yine Ereğli’ye geldi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, üçüncü kez yılın derneği olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek şu görüşlere yer verdi:  “2011 ve 2013 yıllarında kartal haber tarafından yılın derneği seçilmiştik. Bu sene yapılan seçimlerde biliyorsunuz kartalhaber, Beşiktaş'ın 4 büyük haber sitesinden bir tanesi. Her sene yapılan değerlendirmede Bu sene de kartal haber tarafından yılın en iyi derneği olarak seçildik. Kendileri bizleri yeniden yılın derneği seçtiklerini söylediler. Bizlere 'Sizlerin oradaki çalışmalarınız burada çok büyük yankı buluyor. Sizi tebrik ediyoruz. Süleyman Seba'nın izinde hiç kimsenin adamı olamadan ilerliyorsunuz' dediler. Bu sene de yaptığımız etkinlikle ve projelerle bizi benimsemiş olmaları, bizi yeniden yılın derneği yapmış olmaları bizi çok mutlu etti”

 

Adik, dernek hizmet binasının da bulunduğu sokağa Süleyman Seba isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Uysal ve meclis üyelerine teşekkür etti.