Kahramanmaraş ve İstanbul'da çelik tencere ve kaşık üreticisi EV-GE Home firması, Kdz.Ereğli'ye şube açtı. Açılış gününde satışa sunulan ürünler adeda kapışıldı.

V-GE Home firması, Ereğli'de açtığı şubesinde "İstanbul'daki fabrikamızı kapatıyoruz. Acele Edin" sloganı ile başlattığı satışta tencere ve kaşıklar için uzun kuyruklar oluştu. En yüksek fiyatın 20 lira olduğu mağaza ile ilgili olarak Ereğlili vatandaşlar mağaza yetkililerine teşekkür etti. Mağazaya gelen İlyas Şener isimli vatandaş, eşinin haberi olmadan mağazaya geldiğini, aldığı eşyalardan da eşinin haberi olmadığını, ancak fiyatların uygun olması sebebi ile alışveriş yapmadan çıkmayacağını söyledi.

Lokanta işletmecisi Rıza Yıldırım ise fiyatların tam kendi bütçelerine göre olduğunu, bu mağazayı açtıklarından dolayı firma yetkililerine teşekkür ettiğini kaydetti.

EV-GE Home Firma yetkilisi Hakan Kaya ise Kahramanmaraş ve İstanbul'da ürettikleri malzemeleri araya aracı koymadan toptan ve perakende olarak halka sunduklarını, amaçlarının Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde 250 mağaza daha açmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.