Ufo, Zonguldak DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi önüne kurduğu Roadshow turnesi ile vatandaşlara uzay heyecanı yaşattı.
Zonguldaklı gençler, Ufo Beni Uzaya Götür kampanyası için özel olarak tasarlanan Roadshow simülatörü sayesinde 6 boyutlu uzay heyecanı yaşadı.
6 boyutlu simülatör ile uzaya gitmiş gibi heyecan yaşayan gençler, "Gayet iyiydi. Her şey gerçek gibiydi. Çok sallantılıydı ama çok güzeldi. Hem heyecanlandık hem de eğlendik. Uzay çağı gelmeden Zonguldak'tan uzaya çıkmış gibi olduk." dedi.
Proje konusunda bilgi veren Ajans Prodüktörü Selim Köy ise şunları söyledi:
" Ufo, 2014'te şanslı kişiyi uzaya gönderecek. Bu arada uzaya çıkacak şanslı Türk'ün haricindeki diğer insanlar için de 'uzaya gidiyor gibi his veren 6 boyutlu bir simülatör sistemi geliştirildi. 'Ufo Beni Uzaya Gönder' projesi kapsamında Ufo TIR'ı Anadolu turnesine çıktı. 7'nci şehrimiz olan Zonguldak'tayız.
Toplamda 65 günlük tanıtım sürecinde 25 şehir dolaşacağız. Turnemizi İstanbul ile noktalayacağız. Burada insanlara uzay boşluğunda gider gibi bir his veriyoruz. Girerken 'bu nedir?' diye soruyorlar, biz de 'sürpriz' diyoruz. Çıkarlarken herkesin yüzü gülüyor, tepkiler çok güzel. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz."