Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, elverişsiz hava şartları nedeniyle 31 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu söyledi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli ilçe genelinde kar yağışı nedeniyle 31 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu yine 2 köyde de elektrik kesintisi yaşandığını açıkladı. Çay, gazeteniz Önder'e konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu bilgileri verdi:

5 EKİP ÇALIŞIYOR

Köy Hizmetlerinin Şantiye Şefinden aldığımız son bilgiye göre şuan itibariyle 31 köyümüz ulaşıma kapalı. Bir ekibimiz Yalı Boyunda greyder ile, bir ekibimiz Dağlıca grubunda dozer ile, bir ekibimiz Armutlucuma'da greyder ile, bir ekibimiz Kaptaş grubunda greyder ile, bir ekibimiz Ormanlı, Çaylıoğlu güzergahında kepçe ile çalışmalarını 5 ekip halinde sürdürüyor. Gece yoğun bir kar yağışı oldu. Taşımalı sistemdeki okullarımızı kar ve buzlanma nedeniyle tatil ettik.

ELEKTRİK KESİNTİSİ

Yine Enerji Sa ekiplerinden aldığımız bilgiye göre Çömlekçi ve Akköy'de bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanıyor. 4 Ekip de o bölgeye hareket etti, kısa zamanda sıkıntının çözüleceğine inanıyoruz. Amacımız kısa sürede hem köy yollarını ulaşıma açmak hem de elektrik kesintisi yaşanmamasını sağlamaktır dedi.