Referanduma ilişkin düşüncelerini Muhtarlar Derneği ziyaretinde paylaşan Belediye Başkanı Uysal, “Bu bir rejim değişikliği değil, birlik ve beraberlik hareketi, ülkemizin şahlanışı ve bir diriliştir.”dedi.

Muhtarlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması son derece önemli olduğunu söyleyen Uysal, “ Bu bir rejim değişikliği değil, birlik ve beraberlik hareketi, ülkemizin şahlanışı ve bir diriliştir.”dedi.

“Ne çektiysek koalisyonlardan çektik. Bizim Ülkemizde koalisyon olmadan, önünü bilen hükümetin olacağı dönemlere ihtiyacımız var. Bu sistem bunu getiriyor, yani 5 yıl kesintisiz hizmet yapacak icraatı getiriyor.” diyen Uysal, “Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçiyoruz, ertesi günü kalktığımız zaman hükümet kurulmuş oluyor. Bundan dolayı ben sizlerden bizleri desteklemenizi ve büyük oranda ‘evet’ çıkarmanızı bekliyorum, buna da inanıyorum. Bu ülkenin bekası için ‘evet’ çıkıp, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmemiz lazım. Artık koalisyonlardan kurtulmak ve 5 yıl kesintisiz icraat yapan hükümetleri görmek istiyoruz. Bu bir rejim değişikliği değil, birlik ve beraberlik hareketi, ülkemizin şahlanışı ve bir diriliştir.”şeklinde konuştu.

Uysal gece de 2 taksi durağını ziyaret ederek Taksici esnafıyla görüş alışverişinde bulundu..