Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı tarafından düzenlenen gecede MHP Belediye Başkan ve meclis üyesi adayları bir araya geldi.

 

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz, Kandilli Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya İpekçi, Ormanlı Belediye Başkan adayı Bayram Başol, Kdz.Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Talat Şeker, Yönetim Kurulu üyeleri belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra  çok sayıda misafir katıldı

 

“ÜÇ T’Yİ BENİMSEDİK”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sertan Kuzu, Türklüğün yok sayılmaya çalışıldığını dağılan devleti MHP’nin toparlayacağını söyledi. Dış mihrakların ülkücü harekete sokaklara çekmeye çalıştığını belirterek şunları söyledi: “Kazandığımız bu iki önemli değer Müslümanlık ve Türklük tehlikededir. Biz ne yapabiliriz diyorsunuz, belki verdiğim örnek şahsiyetlerle karşılaştırma bile yapamayız. Şu koskoca dünyada biz onların yanında karınca gibiyiz. O zaman Hazreti İbrahim için su taşıyan karınca olup bu inandığımız yolda öleceğiz. İşte biz ülkücüler o karınca olmayı seçtik her daim mücadele içinde olduk, zalim nerede bir ateş yakmışsa onun zulmüne karşı yürüdük, biz Ülkücüler bu mücadele esnasında ne boyun eğdik ne de haktan başkasına eğildik hayatta üç T’yi benimsedik Türkçülüğü Turancılığı Ve Türkeşçiliği, parolamızsa biatsız sadakat olduğu içinde yaramaz çocuklar olarak anıldık. Gösterdiğimiz bu kutlu mücadele onurlu bir gelecek içindir. Geleceğimiz içinde idealist,memleket sevdası ile dolu milli bir gençlik gerekmektedir. Milli ülkülerle dolu bir gençlik toplumun geleceğini garanti altına alır. Gençliğin milli ülküleri benimsemesi için de fikre ve teşkilata ihtiyaç vardır. Bunun içindir ki  cumhuriyetin kurucu unsuru olan Türk milliyetçiliği fikriyatını yaşatmaya  çalışan ülkü ocakları vardır”

 

“EREĞLİ’Yİ KURTARALIM”

Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir ise düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine gösterilen ilgiye teşekkür etti. “Ereğli halkı Belediye Başkanını seçecek. Bu seçim Karadeniz Ereğli'nin geleceğini belirleyecek. Son 15 yıldır Karadeniz Ereğli'mizde ekonomik değerlerin kaybedildiği bir kent olmuştur. Kenti bu dar boğazdan kurtarman için 30 Mart son fırsattır. Her türlü ihtiyacı karşılayabilecek inanç ve sevdasıyla başlayan  Belediye Başkanlığındaki  oy potansiyelimiz ilk günlerde 1.8'lerde iken bugün görüyoruz ki yüzde 25'leri bulmuştur. Bu Karadeniz Ereğli halkının talebidir. Bu talepler 30 Martta sandığa yansıdığı takdirde Karadeniz Ereğli aydınlık günlere kavuşacaktır. Son günlerde sizler, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak bu oy potansiyelini artırarak  Başkanlık koltuğuna oturmamıza destek olun, hep birlikte el ele  Karadeniz Ereğli'yi kurtaralım. Ülkü Ocaklarındaki kardeşlerime seçim dönemindeki desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum, desteğinizi esirgemeyin, birlikte başaralım" dedi.

 

Gece şiir dinletileri,halk oyunları Ve Ozan Altan konseri ile devam etti.