MHP Merkez İlçe Başkanlığı ile Kozlu Belde Başkanlığı'nın birlikte düzenlediği geleneksel pilav günü, dün Kozlu belde binasında yapıldı. 
Geleneksel pilav gününe; MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Orhan Korkmaz, Kozlu Belde Başkanı Ahmet Girgin, İl-Merkez İlçe-Belde Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
MHP Kozlu Belde Başkanı Ahmet Girgin, yaptığı konuşmada, "MHP İlçe Başkanlığı ve Kozlu Belde Teşkilatı işbirliğiyle her sene ortaklaşa düzenlediğimiz pilav gününü bu senede belde binamızda yapıyoruz. Pilav günümüze katıldığınız ve geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan da, konuşmasında şunları söyledi;

"MHP SEÇİMLERE HAZIR,
BİRLİK BÜTÜNLÜK
HALİNDE BİR SİYASİ PARTİDİR"
"Kozlu Belde Teşkilatımız, Merkez İlçe Teşkilatımızın katkılarıyla geleneksel hale getirilen pilav-ayran şöleni yapıyor. Bu vesile ile bütün ülküdaşlarımız ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı ve önümüzdeki seçim döneminin hazırlıklarını değerlendirme fırsatı buluyoruz. Bu faaliyetlerimiz zaman zaman devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi olarak merkez ve beldelerimizde seçim çalışmalarımızı hızlandırmış oluyoruz. Bu faaliyetler, Milliyetçi Hareket Partisi'nin arasına nifak tohumları serpmeye çalışanlara karşı bir gövde gösterisi niteliği taşıyor. Partimizin, davamızın birlik ve bütünlüğünün ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor." 

"VATANSEVERLERİ ÜÇ HİLALLİ
BAYRAK ALTINA DAVET EDİYORUZ"
"Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi, bu faaliyetlerinin dışında da geçmişte merkez sağda siyaset yapan ve içinde vatan ve millet sevdasını hala taşıyan bütün vatanseverleri de üç hilalli bayrak altında toplanmaya davet ediyor.
Bu davetini de önümüzdeki günlerde devam ettirecektir. Ocak ayı içerisinde partiye büyük bir katılım toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi seçimlere hazır, birlik bütünlük halinde bir siyasi partidir.
Ankara'dan gelen devlet bekası için güç birliği daveti Zonguldak hattında da yapılmaya devam edecektir. Bu çalışmalarımıza lokomotif görevi gören Kozlu Belde Teşkilatımızın bu faaliyeti dolayısıyla kendilerine yönetim kurulu üyelerine ve katılanlara teşekkür ediyorum."