AKP Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak TSO'yu ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nda, Zonguldak Mobilyacılar Yapı Kooperatifi yöneticileri ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şenol Altuntaş ile Zonguldak Kent Konseyi Başkanı M.Yesari Sezgin'in de katıldığı toplantıda, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, mobilyacıların teşhir ve satış amaçlı yapmayı düşündükleri proje hakkında görüş ve önerilerini, dinledi.
Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Özcan Ulupınar, Mobilyacılar Yapı Kooperatifi üyelerinin teşhir ve satış amaçlı bir Mobilyacılar Sitesi yapmayı düşündüklerini ve bu konuda kendisini de bilgilendirdiklerini ve destek istediklerini söyledi.
Ulupınar şunları kaydetti;
Mobilyacılar Yapı Kooperatifi üyeleri kardeşlerimiz teşhir ve satış amaçlı 'Mobilyacılar Sitesi' olarak yapmayı düşündükleri proje hakkında beni bilgilendirdiler ve benim bu projelerine destek vermemi istediler. Bu amaçla mobilyacı kardeşlerimiz bana, ihtiyaçları olan yaklaşık 20-25 bin metrekare büyüklüğünde bir alana yapmayı planladıkları 'Mobilyacılar Sitesi'nde satış ve teşhir amaçlı ticari ünitelerin yer alacağı, bilgisini verdiler. Bu projelerinin gerçekleştirilmesi içinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu ile TOKİ tarafından çalışmaları tamamlanmak üzere olan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan bir alanın kendileri için tahsis edilmesi ve projelendirilmesi ve gerçekleştirilmesi konusunda destek istediler. Ben de, mobilyacı kardeşlerimizin bu isteklerinin yerine getirilmesi ve yaşama geçirilmesi için TOKİ yetkilileri ile önümüzdeki günlerde görüşüp böyle bir projenin kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alabilmesinin yollarını araştıracağım.