AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Ekrem Erdem tarafından AK parti Genel Merkez MKYK Toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısına katıldı. AK parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Marmara bölgesi Milletvekilleri çağrıldı. 

AK Parti-Araştırma Geliştirme (AR–GE) Başkanlığı bir süredir farklı kesimlerle bir araya gelerek hem başkanlık çalışmalarını tanıtıyor, hem de gündemde öne çıkan konular hakkında fikir alıyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar İstişare Toplantısı hakkında yaptığı açıklamada; ”AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve AR-GE Başkanımız Marmara Bölgesi Milletvekilleri olarak bizleri toplantıya çağırdı. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Toplantının özel bir gündemi yoktu. Birçok konu başlığı altında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. AR-GE Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdiler, hem de gündemde öne çıkan konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.