Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu, vatandaşları dinledi, 
yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ve Kilimli ilçelerinde bir dizi ziyaretler bulundu. Milletvekili Ulupınar, ilk olarak Devrek’te Devrek Belediye personellerinden Davut Sürül’ü evinde ziyaret etti. Ulupınar, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümü’nde yatarak tedavi gören ve şu anda evinde istirahat eden Davut Sürül’e “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Daha sonra AK Parti Devrek İl Genel Meclis Üyesi 4’üncü Sıra Adayı Cengiz Kolçak’ı işyerinde ziyaret eden Ulupınar, değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz Kolçak, “Ziyaretlerinden dolayı Sayın Vekilimiz Özcan Ulupınar’a teşekkür ederim” dedi.

 

“KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”
Programına AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı ve AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek devam eden Ulupınar, burada yaptığı konuşmada, “30 Mart yerel seçimleri Zonguldak’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Kilimli’de seçimleri kaybettiğimiz için üzgünüz, halkımızın tercihlerine saygı duyuyoruz” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”
AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı ve Çatalağzı eski Belediye Başkanı Mehmet Alim ile birlikte Eren Enerji Termik Santrali Genel Müdürü Erol Orhan’ı makamında ziyaret eden Ulupınar, Eren Enerji’nin ZATES-3 adlı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, yatırımlarının devam etmesindeki memnuniyet dile getirildi. Eren Enerji Termik Santrali Genel Müdürü Erol Orhan, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Özcan Ulupınar’a, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı ve Mehmet Alim’e teşekkür etti. 

 

Ulupınar, daha sonra Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’i, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun’u ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.