Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmalarını bugün de Ereğli ve Alaplı İlçelerinde sürdürdü.

 

Ulupınar, ilk olarak Ereğli’de partisinin köy muhtarlarına düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. Burada muhtarların  sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Ulupınar, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışına da katıldı. Ulupınar, daha sonra Ereğli merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Alaplı İlçesi’ne geçerek seçim çalışmalarını burada devam eden Ulupınar, burada da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasını, Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatlarlar Odası, ve Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Daha sonra Alaplı İlçesine bağlı Aydın Yayla Köyü, Gürpınar Köyü ve İsafakıllı Köyü’nde ziyaretlerde bulunan Ulupınar, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek kısa bir konuşma yaptı.

 

Ulupınar, konuşmasında “Her ziyaretimizde 1 Kasım’da kazanacağımız başarının işaretlerini görüyoruz. İnşallah şu 4 aylık süre içinde Türkiye’de yaşanan sıkıntılardan halkımızın 1 Kasım’da AK Parti’ye verecekleri destekle Türkiye 7 Haziran öncesindeki günlerine kavuşacaktır. Yaşanan sıkıntıların 1 Kasım’dan sonra sona ereceğine inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız mesaj da bu yöndedir. Bundan dolayı da ben hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ulupınar’ın ziyaretlerine; İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş,  Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve partililer eşlik etti.