Devrek Belediyesi’nin yeni aldığı hizmet araçları tanıtımı ve Hacı Abdullah Sabri Efendi Parkı'nın açılışı yapıldı.

 

Düzenlenen açılış ve araç tanıtım törenine; Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Çaydeğirmeni Belediye Satılmış Gebeş, Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, AKP İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AKP İl Genel Meclis üyeleri Vacit Durdubaş, Nazmi Öksüz, Şahin Aldıbaş, AKP Belediye Meclis Üyesi İsmet Kadem, CHP Belediye Meclis Üyesi Songül Malkoç, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Sefer Köse, işadamı Celal Ulupınar, daire amirleri, kamu ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım ve açılış töreninde konuşan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, ilçede 20'ye yakın çocuk parkı ve vatandaşların dinlenebileceği alanlar yaptıklarını söyledi. Başkan Ulupınar, “Belediyemizin çalışmaları neticesinde ilçemiz şantiye haline geldi. Şu ana kadar Devrek'te 20'ye yakın çocuk parkı ve vatandaşlarımızın dinlenebileceği yeşil alanlar yaptık ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu parkın yapımında büyük emekler veren herkese teşekkür ediyorum. Abdullah Sabri Efendi Devrekli ilk milletvekilimiz. İlçemizde Kuvayi Milliye harekatını başlatmıştır. Parka büstünü koyduk, ölümsüzleştirdik. Devrek’te adını yaşatacağız. Yazın ilçemizde açılan alışveriş stantlarını Devrek Belediyespor'a vermiştik. Bu gelirlerden elde edilen paranın bir miktarı ile ilçemiz belediyemize hizmet aracı alarak araç filomuzu genişlettik. İki binek aracı ile Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan hibe edilen çöp kamyonunu halkımızın hizmetine sokuyoruz” dedi.

Kaymakam Hüseyin Öner ise, Belediye Başkanı Ulupınar’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Belediye bünyesine katılan hizmet araçlarının ve yeni yapılan Hacı Abdullah Sabri Efendi Parkı'nın açılmasından dolayı ve bu parka Devrekli ilk mebuslardan olan büyük zatın isminin verilmesinden dolayı ilgililere teşekkür ediyor, her iki hizmetin de ilçemiz halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.