Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Amasya ve Çorum’da AK Partili Belediye Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi. AK Parti 3’üncü Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ulupınar, 13 ilden sorumlu olduğu bölgelerinde gerçekleştirecek istişare ve değerlendirme toplantılarına Amasya’dan başlayarak, AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Amasya Yerel Yönetimler Toplantısı, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Yerel Yönetimler Başkanı Zeki Eraslan, Suluova İlçe Başkanı Fatih Üçok, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, Hamamönü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ve Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık’ın katılımları ile gerçekleştirildi. Milletvekili Ulupınar, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak yaptığımız çalışmalarımız doğrultusunda 13 ilden sorumlu olduğum 3’üncü Bölge’deki istişare ve değerlendirme toplantılarımıza Amasya’dan başladık. Amasya ilimizin tarihte önemli yeri bulunuyor. Burada alınan kararlar, her zaman geleceğimizi aydınlatmış ve yön vermiştir. Önümüzdeki günlerde Sayın Başbakanımızın başkanlığında 33 Belediye Başkanlarımızın katılımları ile Amasya ilimizde değerlendirme ve istişare toplantımızı yapacağız. Amasya ilimizde AK Partili belediye başkalarımızla yaptığımız toplantıda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. AK Partili Belediye Başkanları olarak, Belediye Başkanlarımızın yerelde yapması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirdik. Partimizin amacı; ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmet’tir. Bu anlayış ile her zaman çalıştık ve hizmet üretmeye devam ediyoruz.  Bunun için ‘hizmet yerelde başlar’ diyoruz ve o bilinçle çok çalışıyoruz. Amasya ilimizdeki Belediye Başkanlarımızdan yaptıkları projeler hakkında bilgi aldım. Bu projeleri gerçekleştirirken, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Amasya ilimizde güzel projelere imza atıldığını gördüm. Bu güzel başarılı projelerde emeği geçen bütün Belediye Başkanlarımızı kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ULUPINAR’IN, İKİNCİ DURAĞI ÇORUM OLDU
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 3’üncü Bölge Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Amasya’da gerçekleştirdiği toplantının ardından Çorum’a geçti.
Milletvekili Ulupınar, parti binası önünde Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Partili Belediye Başkanları ve yöneticiler tarafından karşılandı..Çorum’da gerçekleştirilen toplantıya; Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Çorum Yerel Yönetimler Başkanı Eyüp Arslan, Alaca Belediye Başkanı Muzaffer Esat Alaz, Bayat  Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İskilip Belediye Başkanı  Recep Çatma, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve İl Genel Meclis üyeleri ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Milletvekili Ulupınar, Çorum’da gerçekleştirdiği toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başta olmak üzere AK Partili Belediye Başkanlarımızdan yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldım. Onların belediye olarak yaşamış oldukları sorunlarını dinleyip, çözüm yolları üzerine konuştuk. Kendilerine her zaman yanlarında olacağımızı ilettim. Belediye Başkanlarımızın sorunlarını partimizin ilgili birimlerine ileteceğimizi kendilerine belirttim. Belediye Başkanlarımızın başarılı çalışmaları ile bizler her zaman gurur duyduk. 
Bazı Belediye Başkanlarımızın, belediyelerinde ikinci ve üçüncü dönemi olması bunun en büyük göstergesidir. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)