Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik’i, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’i ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik’i, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’i ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti.

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI BALTA’YA ZİYARET
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ve Devrekli işadamı Necdet Başoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile makamında görüştü. 
Toplantıda, Zonguldak ilinin sorunları hakkında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya bilgiler aktarıldı. Zonguldak ve ilçe belediyelerinde yaşanan sıkıntılar dile getirilirken, çözümü konusunda Bakan Yardımcımızdan destek istendi. Gökçebey Belediyesi’nin acil ihtiyaçlarından biri olan vidanjör ve çöp kamyonu, Bakacakkadı Belediyesi’ne de ihtiyaçları doğrultusunda çöp kamyonu talep edildi. Zonguldak’ın en büyük problemi olarak görülen çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi konusunda da Bakan Yardımcısı Balta’dan destek istendi.    

 

“HİZMET SEVDASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Ulupınar, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Muhammet Balta ile yapmış olduğumuz toplantıda belediyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bazı taleplerde bulunduk. Bizler AK Parti hükümeti olarak, 81 ilimize hizmet götürme sevdalısı olarak çalışıyoruz. Bakanlığımızın Zonguldak’ımıza da hizmetleri bulunuyor. Gökçebey ve Bakacakkadı Belediye Başkanlarının Bakanlığımızdan araç taleplerinin dışında bazı istekleri oldular. Bakanlığımızı ilgilendiren konularda işadamı Necdet Başoğlu da sıkıntılarını dile getirdiler. Bakan Yardımcımız Muhammet Balta da bizlere sorunların giderilmesi konusunda destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini bildirdiler. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI MÜSTEŞARI İLE GÖRÜŞTÜ
Milletvekili Ulupınar, Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik’i makamında ziyaret etti. Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Müsteşarımız Sayın Nesrin Afşar Çelik’i makamında ziyaret ettik. Zonguldak İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda personel açığı bulunmaktadır. Devrek’teki Engelsiz Yaşam Merkezi’nin personel ihtiyaçları giderilerek, bu kurumun biran önce faaliyete geçirilmesi konusunda destek talep ettik. Kendileri de bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Desteklerinden dolayı Sayın Müsteşarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ
Milletvekili Ulupınar, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Kilimli ilçesine bağlı Belediye Sitesi Mahalle Muhtarı Sami Akgül ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’i makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ulupınar, “Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Zonguldak’ta yaptığı çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile görüştük. Yapılan görüşmelerde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, 2014 yatırımları hakkında Sayın Bakan Yardımcımızdan destek talep ettik” dedi. Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ise, yaptığı açıklamada, “Muhtarlar olarak bizlerin de sorunları bulunuyor. Bunları Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar ile birlikte çözmeye çalışıyoruz. Kendileri de her zaman bize destek olmuşlardır” diye konuştu.

 

APAYDIN’A BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Milletvekili Ulupınar, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamında ziyaret etti. Ulupınar, 3 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük federasyonu olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Kurulu’nda Fevzi Apaydın’a başarı dileklerinde bulundu.
TŞOF Genel Başkanı Apaydın, üye sayısı ve mali gücü itibari ile 13 federasyonun en büyüğü olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun Türkiye genelinde 2 milyon esnafı ilgilendirdiğini söyledi. Ziyarette, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Fevzi Apaydın’ın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

(Haber Merkezi)