AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni beldesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Özcan Ulupınar’ı Çaydeğirmeni Köksal Toptan Parkı’nın önünde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile beraberindeki bir grup karşıladı.
Çaydeğirmeni’nde kendisini karşılayanlar ile tek tek tokalaşıp kısa süre sohbet eden Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile belde halkına seçimlerde kendine verdikleri özverili destekten dolayı teşekkür etti.
“Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ın beldemize ilgisi bizi mutlu ediyor” diyen Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Seçildiği günden bugüne bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan; cenazemizde, düğünümüzde hep yanımızda olan Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ın beldemize ziyaretleri bizi sevindiriyor. Bizler teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, halkımızla Sayın Milletvekilimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bize ve bölgemize seçimden seçime uğrayan milletvekili değil, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı bilen çözen ve yanımızda olan milletvekili lazım. Beldemize olan ilgisinden dolayı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı olarak Sayın Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını, ailesiyle ve sevenleriyle beraber sağlıklı günler diliyorum” dedi.