Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, bir çok büyük projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi. Pazaryeri, itfaiye binası, şelaleler, alt yapı çalışmaları gibi birçok çalışmaları tamamladıklarını dile getiren Ulupınar, "Referandum çalışmalarını geri de bıraktık.
Devrek Belediyesi olarak büyük çalışmalara imza attık. Pazar yeri, itfaiye binasını, şelaleleri, parkları, meclis salonu, nikah salonu, tüm şehrin altyapısını, su deposunu, stadyum ve yeni araçlar gibi çok büyük çalışmalar yaptık. Bu dönem de festival nedeniyle kurduğumuz standları Devrek Belediyespor'a verdik. Sağ olsunlar bize 3 tane araç aldılar.
Eski terminalde çok büyük çalışmamız, orada çevre ve meydan düzenlemesi yapıyoruz. Büyük bir iş hanı, havuz ve park yapıyoruz. Karşıyaka'ya sağlık ocağımızın temelini atıyoruz. Çok büyük iki tane park yapıyoruz. Bu dönemde ilçemizde hastane eksikliği var, hastanemizin temelini atacağız.
Anadolu Öğretmen Lisesi'nin önümüzde ki günlerde temelini atacağız. Bu ve benzeri çalışmalarımıza yoğunlaştık. Maaşlarımızı ödüyoruz, kıdem tazminatlarını ödüyoruz" dedi.