AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında iddialarda bulundu. Ulupınar, “Yıllarca yaşamını CHP’ye muhalefet olarak geçiren Süleyman Demirel, Haberal gibi 10-15 adayla meclise girip, grup kuracak” dedi.


Zonguldak Ak Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar Seçim gezileri kapsamında Birlik Mahallesi Karafatma Fatma sokakta miting düzenlendi. Yoğun kalabalık altında geçen mitingde Zonguldak Ak Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar meşale ve maytaplarla karşılandı. Düzenlenen mitinge Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak Ak Parti Milletvekili adayı Özcan Ulupınar 12 Haziran Seçimlerine kısa bir süre kala tüm mahalleleri dolaştıklarını istikrarın sürmesi için milletle kucaklaştıklarını belirtti. TTK’ ya 1400 kişi alınmasının gündemde olduğunu sözlerine ekleyen Ulupınar şöyle konuştu:

 

10 YILDIR SİYASETİN İÇERİSİNDEYİM

“Yaklaşık 45 gündür bütün Zonguldak’ı dolaşıyoruz. Hedefimiz 12 Haziran ‘a kadar bütün mahallelerimize gitmektir. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlara projelerimizi anlatmaktır. 10 yıldır aktif siyasetin içindeyim. 2002 yılında aday oldum. Ardından 7 sene belediye başkanlığı yaptım. Bu 7. seçimim. İstikrarın sürmesi için iktidarımıza destek olmalıyız. Bu sevgi AK Parti sevgisidir. Çünkü ak parti 8.5 yıldır memlekete iyi hizmetler yapmıştır. Çünkü AK Parti’nin başında Recep Tayyip Erdoğan vardır. Bütün dünya onu takdir etmektedir. O da Allah’ın izni ile sizlerin dualarıyla bu hizmetleri teşkilatlarıyla birlikte yapmıştır yapacaktır. 7 sene boyunca ilçemizde güzel hizmetler yaptık. Bunları hükümetimiz sayesinde yaptık. Maaşlar ödenemez, emekli ikramiye alamazdı. Biz bunları yaptığımız gibi 14 proje taahhüt ettik, büyük projeleri hayata geçirdik. Hala daha bizden önceki dönemde maaşların nasıl ödenemediğini anlamış değilim. İlçemizin nüfusu 21 binlerden 30 binlere çıktı. Şimdi hedefimiz tüm Zonguldak’a hizmet etmektir.

 

AÇIK VE ŞEFFAF OLDU

Bizler bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımızın gönlüne girdik. Hiçbir zaman onları kandırmadık. Hep onların yanında olduk, hiçbir zaman yapmacık olmadık. Herşeyimiz açık ve şeffaf oldu. Zonguldak son yıllarda bir hareketlilik bir canlılık yaşamaya başlamıştır. Bu dönem ustalık dönemidir inşallah partimiz bu dönem 12 Haziran 2011 tarihinde tekrar iktidara gelecektir. Bizden önce ülkemiz tam uçurumun kenarındaydı. Eğer o hükümet iş başında kalsaydı bu gün durumumuz Libya’dan Mısır’dan farklı olmazdı. Cenab-ı Hak Tayyip Erdoğan’ı karşımıza çıkardı. 8.5 yıl boyunca bütün engellemelere rağmen ancak bu günlere gelebildik. Zonguldak’ımızda çok emeklimiz var. TTK var çalışanlar var, bu dönemde de muhalefet partisi doğru olmayan söylemlerde bulunuyor. İnşallah 1.400 işçi hazinede onaydadır. Başbakanımız son ziyaretinde GMİS’te TTK’nın kapatılmayacağını söylemiş ve bizleri rahatlatmıştır.”

DEMİREL GRUP KURACAK

Süleyman Demirel’in CHP için oy istediğini anlatan Ulupınar, “Yıllarca yaşamını CHP’ye muhalefet olarak geçirmiş olan Demirel, şu anda CHP için oy istemektedir. Haberal gibi 10-15 aday ile meclise girecek, grup kuracaktır. Düşüncesi budur. Hayatı boyunca rahmetli Bülent Ecevit’in karşısında olan Demirel, bu gün Haberal’a destek istemektedir. Ve eski Doğru Yol Partili kökenli milletvekillerini aramaktadır. Bütün bu çalışmalara karşı, referandumda da biz bunu yaşadık. Hepsi bir araya gelse bizim hizmetlerimiz nedeniyle vatandaşımız onlara gereken cevabı verecektir’ dedi.
Düzenlenen mitingin ardından Zonguldak Ak Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar Merkez ilçe başkanı Metin Karaduman. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ve beraberindekiler seçim bürosu açılışında bulundu.