AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, vatandaşları sadece seçim döneminde değil, iyi ve kötü günlerinde de yalnız bırakmıyorlar.
Ulupınar ve Gebeş, Çaydeğirmeni beldesinin Kemerler Mahallesi’nde oturan ve kısa süre önce kalbinden bypass ameliyatı olan beldenin sevilen simalarından biri olan Recai Gebeş’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular, hastalığı hakkında kendisinden bilgiler aldılar.
Recai Gebeş’e geçmiş olsun dileklerini sunup kendisinden bir isteği olup olmadığını soran AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Halkımız oyları ile beraber artık beni kendilerine vekil olarak seçtiler. Bende halkımızın iyi ve kötü günlerinde onları yalnız bırakmayıp sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğim. Belediye Başkanımız Satıl-mış Gebeş ile beraber beldenin sevilen, sayılan esnaflarından biri olan Recai Gebeş Amcamızı hasta yatağında ziyaret ettik. Başarılı bir kalp ameliyatı geçiren Recai Amcamızı gayet iyi gördük. Bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.