AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklama ile 10 askerin şehit olduğu Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde yapılan hain saldırıyı kınadı
Milletvekili Ulupınar yaptığı basın açıklamasında, 10 askerin şehit olduğu Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısına tepki gösterdi. Terör örgütünün emellerine ulaşamayacağını vurgulayan Ulupınar, Yaşanan bu hain saldırıda şehit düşen askerlerimizin derin üzüntüsü içindeyiz. Ülkemizi kahramanca koruyan şehit kardeşlerimizin bu vatan için yaptıkları asla unutulmayacaktır. Gerçek yüzünü bir kez daha Türk halkına acımasızca gösteren terör örgütü bu ülke ile ilgili olan emellerine asla ulaşamayacak. Halkımızın ezelden beri sahip olduğu ve asla değişmeyecek olan birlik ve beraberlik duygusunu hiçbir şey bozamayacaktır. Kimse bu vatan üzerinde hayallere kapılmasın.
Bu topraklar Türk milletinindir ve daima öyle kalacaktır.
Canları pahasına geleceğimizi koruyan ve şehitlik mertebesine ulaşan Meh-metçiklerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvet-leri'ne ve Türk milletine sabırlar diliyorum" dedi.