AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM Genel kurulunun erken bitmesi üzerine Ankara hastanelerinde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret etti. 
Özcan Ulupınar ilk olarak, geçirdiği trafik kazası sonrası Ankara Numune Hastanesi Ortopedi servisinde tedavi gören Avukat Yalın Albayrak ile yine Numune Hastanesinde tedavi gören Derya Haylamaz'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Daha sonra, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dışkapı Çocuk Hastanesi enfeksiyon bölümünde tedavi gören iki aylık bebek Şamil Toprak Karabiçici'yi ziyaret etti. Ziyaret ettiği hastaların durumu hakkında doktorlarından bilgi alan ve geçmiş olsun dileğinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar her zaman hemşerilerinin yanında olduğunun altını çizdi. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretleriyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; Bizler burada hemşerilerimizin sesi, gözü ve kulağıyız.
Onların buradaki kapısıyız. Elbette ki onların iyi kötü günlerinde her zaman yanında olacağız.
Bu amaçla Ankara hastanelerinde tedavi gören hemşerilerimi ziyaret ettim ve geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Acil şifalar diledim. Her zaman onların yanında olduğumu, olacağımı bir kez daha yineledim dedi.