12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar Devrekli vatandaşlardan Cumhuriyet alanında düzenlenen mitingde destek istedi.
Devrek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Devrek ‘in Cumhuriyet Alanında düzenlediği mitingde hemşerilerinden destek isteyerek 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan kendisine kullanacakları oylarla destek vermelerini istedi. Partililerle birlikte Devrekli vatandaşlarla bir araya gelen Ulupınar, ”Geçmişte olduğu gibi yakında yapılacak olan 12 Haziran seçimlerinde de Ak Parti Zonguldak’tan en yüksek oyu alacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Başbakanımız Devrek’e üç kez geldi, burayı çok iyi tanıyor. İnşallah AK Parti Zonguldak’tan özellikle de Devrek’ten seçimde iyi bir potansiyel çıkartırsa ki bundan hiç şüphem yok işte o zaman bu memleket daha da ihya olacaktır. 12 Haziranda yapılacak olan seçimde kendisine destek vermelerini isteyen Ulupınar, ”7 yıl süren Devrek Belediye Başkanlığım süresince hizmette sınır tanımadım. Bundan sonraki hedefim ise daha faydalı olmak için Ankara’ya milletvekili olarak giderek Zonguldak halkına daha yararlı hizmetlerde bulunmak” dedi. Yağmurlu bir havaya rağmen yüzlerce kişiye hitap eden Ulupınar, ”İsmim benden çok büyük bu da sizlerin sayesinde, sizlerden Allah razı olsun” dedi.

HABERAL’IN ZONGULDAK’TA BİR DİKİLİ AĞACI YOK
Yüzlerce kişiye hitabeden Ulupınar, ”Haberal ailesi Zonguldak’a maddi ve manevi anlamda çok önem veriyorlar. Çaycuma’da Köktürk, bunların asıl amacı Özcan Ulupınar’ı yıkıp yok etmek ama Allah’ın izniyle ve sizlerin desteği ile bunu başaramayacaklar. CHP Zonguldak milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın Zonguldak’ta bir dikili ağacı bile yokken bu memleket insanından hangi yüzle oy istediğine şaşırıyorum. Zamanında Cumhurbaşkanı olmak istemedi. Mehmet Haberal’ın asıl amacının milletvekili olmak değil ceza evinden çıkmaktır. Tabii şimdilik bu mümkün gibi görünmüyor yasalar nasıl işleyecek bunu ileride göreceğiz. Suçludur değildir buna yargı karar verecek şu an mahkemesi devam etmektedir. Keşke suçsuzluğu ispatlansaydı da ondan sonra aday olsaydı. Sonra Haberal neden bu memleketten milletvekili adayı oldu bunu hiç kimse anlamıyor. Haberal’ın memleketi Rize’nin Pazar ilçesinde adına bir okulu olduğunu biliyorum. Onun dışında yatırımlarının tamamı başka yerlerde. Şimdiye kadar bu memlekete faydası olmayan Haberal şimdiden sonramı Zonguldak’a faydası olacak? Artık bu yalanlara bu milletin karnı tok. Hangi yüzle buradan destek bekliyor şaşırmamak elde değil” dedi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMASAYDI BUGÜN MEMELEKET SURİYE’DEN KÖTÜ OLURDU”
Zonguldak milletvekili adayı Özcan Ulupınar, ”Eğer bugün başımızda Recep Tayip Erdoğan olmasaydı Allah korusun ülkemiz Suriye’den kötü durumda olurdu” dedi.
Zonguldak’ta kendisi ile ilgili yayımlanan bir yerel gazetedeki haberi eleştiren Özcan Ulupuınar, “Almanya’da Zonguldaklılar gecesinde lazların ve kemençenin sesini keseceğim demişim. Bizler bu memlekette asırlardan bu yana birlikte el ele omuz omuza vermek için çalıştık ve çalışmayı da devam ettiriyorum. Beni yıpratmak için böyle bir iddia ortaya atıldı, kimse buna muvaffak olamayacak ve bu gazete için gerekli yasal yollara müracaat ettim bunun hesabını yargıya verecek. Ben asla böyle bir şey söylemedim, ben hayatımda hiçbir zaman yalan söylemedim. Bugün aradım o gazeteyi cevap vermedi. Zonguldak 81 vilayetten gelen vatandaşlarımızdan meydana gelen bir şehirdir. Yıllardan bu yana beraberce yaşamaktayız ve bu sonuna kadar da devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
AK Parti iktidarı ve Belediye Başkanlığı süresi içerisinde Devrek’te köklü değişiklikler olduğunu ifade eden Özcan Ulupınar, ”Artık bazı resmi işler için Zonguldak’a gitmeye gerek kalmadı. Bunlardan en önemlisi SGK ve Pasaport işlemleri artık ilçemizde yapılıyor ve çok yakın zamanda 100 yataklı hastanemizin inşaatına başlayacağız. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız ve inşallah Ankara’ya milletvekili olarak gittiğimde memleketim için ne gerekiyorsa onu yapacağım, bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.
Ulupınar’ın Cumhuriyet Alanı Mitingine, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Özbagı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Vacit Durdubaş,Nazmi Öksüz ve Şahin Aldıbaş, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti kadın kolları,gençlik kolları ve yüzlerce vatandaş katıldı.