Kısa adı Erdemir olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürlüğü görevinde iken yapılan son düzenleme ile Erdemir Grup Üretim  Koordinatörlüğüne getirilen Oğuz Özgen'e Oyak Genel Müdürü Coşkun Ulusoy tarafından  Kdz. Ereğli'de düzenlenen toplantıda plaket verildi.
Erdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve salonun hınca hınç işçiler ile dolduğu toplantıda konuşan Coşkun Ulusoy Genel Müdürümüz Oğuz Özgen'e bu zamana kadarki hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi daha üst mertebeye geldi. İçimizden ayrılan birisi değil. Ve bu bir veda değildir dedi. Ulusoy şirketin ekonomik yapısı ve gücü ile ülkenin genel ekonomik durumuyla ilgili verdiği bilgiler sonrasında Oğuz Özgen'e teşekkür plaketi verdi. Özgen'de  Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum sözleriyle konuştu.
Özgen'in bu konuşmasından sonra salonda bulunan işçilerden alkış tufanı koptu. 10 dakika boyunca Özgen'i alkışlayarak sevgi gösterisinde bulunan işçilerin duygusal bağlılığı dikkatlerden kaçmadı.
Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Nezih Tunalıtosunoğlu, İnsan Kaynakları İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Esat Günday, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Oyak Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar, Erdemir Grup Üretim Koordinatörü Oğuz Özgen, Erdemir Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Karadağ, Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan, Teknik Hizmetler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Mücteba Bekcan birlikte toplu fotoğraf çektirdi.