Kdz. Ereğli ÜMİD Platformu tarafından Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’ e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Platform sözcüleri Ali Kabaş ve Kenan Ersoy, Civelek’ten başlattıkları ‘Sana İhtiyacım Var’ kampanyasına destek vermelerini istedi.

 

Ereğli ÜMİD Platformu sözcüleri Sağlık Sen İlçe Başkanı Ali Kabaş ve Özgür-Der temsilcisi Kenan Ersoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan kısa sohbetin ardından Kaymakamlık tarafından alınan olur ile ‘Sana İhtiyacım Var’ kampanyası başlattıklarını ve oda olarak kampanyaya destek verilmesini istediler.  

 

Kampanya hakkında bilgi veren Ali Kabaş “Ali Molla camisi yanında bir ay boyunca kamyonet bulunacak. Cuma günü saat 13.00’de düzenleyeceğimiz basın açıklaması ile çadır kurulacak. Kampanyamıza herkesin yatak, battaniye, mont, temel gıda, çocuk bezi, çocuk maması, kadın hijyen malzemesi gibi malzemelerle katılabilirler” dedi.

 

Civelek ise konuşmasında “Bu insani yardıma iştirak edilmesi gerektiğini, halkımızın kampanyaya destek vermesi gerektiğini halkımıza duyurmak istiyoruz. Bizlerde Şoförler ve otomobilciler odası olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.