Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube  Müdürlüğü Koordinatörlüğünde geçtiğimiz günlerde Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerinin yanı sıra diğer sağlık personelinin katılımıyla tren kazasında yaralı kurtarma tatbikatını başarıyla gerçekleştiren UMKE personeline düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi

Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törende İl Sağlık Müdürü Dr.Bilal Cin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emre Karaahmetoğlu, 112 Şube Müdürü Dr. Ahmet Yıldız ve 112 Başhekimi Dr. Murat Alpaslan tarafından UMKE tatbikatına katılan personele göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür belgeleri verildi.

Düzenlenen tören sonrasında bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin şöyle dedi. “ Güzel bir organizasyon altında düzenlemiş olduğumuz bu tatbikatımızda büyük emekleri geçen başta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ve tatbikatımızda gönüllü olarak destek veren vatandaşlarımıza buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum “ dedi.