Alaplı’da yatırım yapmayı planlayan UNIT Gurup ve Çelik Gurup şirket yöneticileri Alaplı OSB ve Alaplı Limanında incelemelerde bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın şirketi olan UNİT Gurup adına Şirket Genel Direktörü Doğan Anakök ve Çelik Grup adına Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çelik, ALPORT Limanı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz ile birlikte Alaplı OSB ve ALPORT Limanını gezerek, bilgiler aldı.

Yatırımcıların Alaplı’ya büyük ilgi gösterdiğini belirten ALPORT Limanı yönetim kurulu başkanı İsmet Yılmaz, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın Şirketi olan UNİT Gurup ve Çelik Grup, ilçede yatırım yapmak için OSB ve ALPORT limanında incelemelerde bulundular. İki şirket, liman ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren şirketler, bu tür yatırımcıların ilçemize gelmesi Alaplı’nın önünü açacaktır” dedi.

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ise, böyle dev şirketlerin Alaplı’da yatırım yapmak istemeleri bizim için onur ve gurur vericidir. Alaplı OSB ve ALPORT Limanı inceleyen yetkiler yatırım yapılacak yerleri beğendiklerini belirttiler. Bütün dev şirketleri Alaplı’da yatırım yapmaya beklediklerini söyledi.

İncelemelere, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Alaplı OSB Müdürü Ali Eren, ALPORT Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz, katıldı.