Çaylıoğlu Köyü’nde Mehmet Özdemir’in silahlı vurularak yaşamını yitirmesinin ardından oğlu Mesut Özdemir sosyal paylaşım sitesi üzerinden seslendi.

 

Çaylıoğlu köyü Merkez Mahallesi'ndeki fırında Hidayet E. (32) ve Mehmet Özdemir arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın ardından silahla vurularak yaşamını yitiren Mehmet Özdemir’in oğlu Mesut Özdemir, babası ile 3 Eylül 2014 Çarşamba günü üniversite kaydına gideceklerini sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.

Mesut Özdemir’in sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“Çok zamansız gittin canım babam yarın hep birlikte üniversite kaydına gidecektik hani. Babamı hem vurdular hem de kendilerini aklamak için iftira attılar. Benim babam ucuz bi insan değildi herkes bilir herkes tanır her şeyden önce Allah bilir. Medyaya sesleniyorum her duyduğunuzu haber yapmayın ne biçim insanlarsınız siz hiç mi düşünmüyorsunuz bu aile şimdi ne haldedir diye? Annemin, kardeşimin boynunu büktünüz ya, yuvamızı yıktınız ya, üçten dokuza yemin olsun babamın kanı yerde kalmayacak! Nur içinde yat babacım mekanın cennet olsun”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)