Zonguldak’tan sonra en yüksek gelişme potansiyelinin Kdz.Ereğli’de olduğunu belirten Rektör Özer, Eğitim ve Denizcilik Fakültelerinin 3.5 yılda çok büyük gelişmelere imza attığını söyledi.

 

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof Dr. Mahmut Özer, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı, makamında ziyaret ettiği bildirildi. Konuya ilişkin Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: “Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’in de hazır bulunduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Özer; “Amacımız Ereğli’yi üniversite şehri yapmak” derken, Başkan Uysal’da “Her türlü desteği fazlasıyla vermeye hazırız” dedi.

 

“AMACIMIZ EREĞLİ’Yİ ÜNİVERSİTE ŞEHRİ YAPMAK”

Ziyarette konuşan Rektör Özer; “Zonguldak’ın ardından en yüksek gelişme potansiyeli olan yer Kdz. Ereğli’dir. Son yıllara baktığımızda Ereğli Eğitim Fakültesi’nin ve Denizcilik Fakültemizin 3,5 yılda çok büyük bir gelişme kaydettiğini gözlemleyebiliyoruz. İnşallah Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal sayesinde Ereğli’deki kampüsümüzde daha büyük gelişmeler gösterecektir. Hedeflerimizden bir tanesi de Ereğli’yi bir üniversite kenti yapmaktır. Bu amaç içerisinde Belediye Başkanımızla çok daha büyük ve güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Kendisine tekrar hayırlı olsun diliyor, başarılarının devamını diliyoruz.“ dedi.

 

UYSAL: FAZLASIYLA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Özer’in konuşmasının ardından, Özer’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Uysal, “Sayın Rektörümüze nezaket ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Senatonun burada toplanmasını gerçekten önemsiyoruz. Bizler her zaman üniversitemiz ve rektörümüzün yanındayız. Bizden ne türlü katkı ve destek istiyorlarsa, fazlasıyla vermeye hazırız.” şeklinde konuştu”

 

(Haber Merkezi)