Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde bir grup üniversite öğrencisi, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan astsubay üstçavuş Uğur Günaydın ve uzman çavuş Serkan Arık'ı evinde ziyaret etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Alaplı ve Ereğli yurt müdürlüklerinde kalan 20 öğrenci, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak gazi olan astsubay üstçavuş Uğur Günaydın ve uzman çavuş Serkan Arık'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Uğur Günaydın, burada yaptığı konuşmada, bir aylık hava değişimi aldığını ve iyileşmesinin ardından arkadaşlarının yanına göreve geri dönmek istediğini söyledi.

Günaydın, şöyle konuştu:

"Afrin bölgesine geçeli 3 gün olmuştu. Keltepe bölgesi denilen yerde teröristler sisten yararlanarak ağır silahlarla saldırdılar. Benim üzerimde çelik yelek vardı. Göğsümden yaralandım. Allah bize yardım ediyor. Çatışma sırasında mevzimize el bombası düşmüştü ama patlamadı. Yaradan Rabbim bizi koruyor. Allah herkese şehitlik mertebesi nasip etsin. Şu anda iyiyim. Bir an önce iyileşip arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum."

Alaplı Yurt Müdürü Erhan Yavaş da KYK ailesi olarak Ereğli'de Afrin'de yaralanan gazileri ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Allah ordumuza askerimize güç kuvvet versin. KYK ailesi ve öğrencilerimizle birlikte askerlerimizin yanında olmak istedik." dedi.

Ziyarete, KYK Gülüç öğrenci yurdu müdürü Yıldız Okur ve kız öğrenciler de katıldı.

(AA)