Zonguldak Karaelmas Üniversitesi öğrencisi, kendini bir arkadaşının evinde balkona kilitledi. Mangal yaktıktan sonra alkol alan genç, tüm havalandırmaları kapatarak sızan gazdan zehirlenerek öldü.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi Kerem Yalçın, Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi'nde bulunan Nejat Ö. isimli arkadaşının evine gitti. Üniversite öğrencisi, arkadaşıyla bir süre oturduktan sonra balkona geçti. Burada mangal yakan Yalçın, daha sonra alkol aldı. Alkol aldıktan sonra tüm havalandırmaları kapatan Yalçın, bir süre sonra sızan gazdan zehirlendi. Nejat Ö. isimli öğrenci diğer oda da bulunan bilgisayarı almak için kalktığı sırada arkadaşı Yalçın'ın balkonda hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti. Arkadaşının yanına giden Nejat Ö., hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yalçın'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra üniversite öğrencisinin öldüğünü anladı.
Olay yerine gelen polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kerem Yalçın'ın cesedi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.