Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ziraat Odası,  Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve  Alaplı Şoförler Odası tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu onuruna yemek verildi.  
BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulunca 36.sı gerçekleştirilen mezuniyet törenine katılan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden ve Üniversite Senatosuna Alaplı’daki Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası,  Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Alaplı Şoförler Odası Bakanlarınca bir onur yemeği verildi.
Çalışkan Alabalık Tesislerinde verilen yemeğe Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci, Alaplı Belediye Başkan Vekili Erol Tunçkaya, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş,  BEÜ Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer,BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Üniversite Senatosu Üyeleri, rektör ve dekan yardımcılarının yanı sıra Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası,  Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Alaplı Şoförler Odası Başkanları yöneticileri, öğretim üyeleri katıldı
Yemekte konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yemeği düzenleyen oda başkanları ve yöneticilerine teşekkür ederek 2013 -2014 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreninde de  bir araya gelmeleri temennisinde bulundu.