Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde üretimi yüzde 50 oranında arttıracak üretim panosu hazır hale getirildi. GMİS Armutçuk Şube Başkanı Mutlu, maden işçilerine ve TTK yönetimine teşekkür etti.

 Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde -500 ile  -550 metreleri arasında yeni üretim panosu hazırlandı, üretime hazır hale getirildi. Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamasında, “-500 ile -550 metreleri arasında yeni ayak hazırlandı, üretime hazır hale de getirildi. Armutçuk’un üretimini yüzde 50 oranında artması hedeflenmektedir. Yaklaşık 3 ay gibi bir sürede bu çalışma başladı ve geçtiğimiz Cuma günü akşamı da tamamlandı. Ben tüm maden işçilerimize, TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü yetkililerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.
Amacımız TTK Armutçuk Müessesesinde sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözmek üretimi iş güvenliğini de daha üst seviyelere yükselterek arttırmaktır. Yine gruplu çalışan madenci kardeşlerimiz var bu arkadaşlarımız yaklaşık 2 aydır gruplu olarak değil normal olarak çalışmalarına devam etmektedir. İnşallah bu sorunu da çözüme kavuştururuz” dedi.