Başkan Demirtaş: "Biz kanunsuz, yasal olmayan hiçbir işte yokuz. Allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilkeli ve dürüst hareket ediyoruz, Gülüç halkına da adam gibi hizmet edeceğiz"


Genel Başkan Kavlak: "Bir Avrupa şehri gibi. Yanlış anlamayın lütfen iş icabı yurt dışına gidiyoruz samimiyetimle söylüyorum bu kenar 1,5 sene sonra Paris'deki gibi olacak. Bu havayı vermiş"

 


Gülüç Beldesi'nde Türk Metal Sendikası'nın destekleri ile yapılan asansörlü üst geçidin resmi açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, kanunsuz, yasal olmayan hiçbir işte olmadıklarını, tek amaçlarının belde halkına en iyi hizmeti sunabilmek olduğunu söyledi.

 

"ADAM GİBİ HİZMET EDECEĞİZ"

Göreve gelişinin 4. yılını geride bıraktıklarını anlatan Demirtaş, "Gülüç halkına seçimde ne söz verdiysek yerine getirdik. Halkımıza hizmet etmekten onurlu ve gururluyuz. Sendikamızın bize bölgemizin en güzel modern üst geçidini kazandırdı. Genel Başkan Kavlak ve ekibine teşekkür ediyorum. Petrol ofisinin de açılışını yaptık. Burası açılmaz, kanunsuz, yasal olmadıklarını söylediler. Kötü emellerine ulaşamadılar. Biz kanunsuz, yasal olmayan hiçbir işte yokuz. Allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilkeli ve dürüst hareket ediyoruz, Gülüç halkına da adam gibi hizmet edeceğiz"


 

"BİR AVRUPA ŞEHRİ GİBİ"

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da, Belediye Başkanı Demirtaş'ın çalışkanlığına ve hizmet üretimine dikkati çektiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sendikalar sadece toplu sözleşme imzalamak değil bulundukları bölgeye bir değer katmak. Gökhan Başkan takip ettiğimiz bir başkan. Gülüç'e güzel işler kattı. Böyle bir eseri bölgemize kazandırdık, kendisine de teşekkür ediyorum. Bir Avrupa şehri gibi. Yanlış anlamayın lütfen iş icabı yurt dışına gidiyoruz samimiyetimle söylüyorum bu kenar 1,5 sene sonra Paris'deki gibi olacak. Bu havayı vermiş. Kendisine teşekkür ediyorum"

Yapılan dua, kesilen kurbanın ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)