Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, ilçede son zamanlarda usulsüz park konusunda şikayetlerde artış yaşandığını belirterek sürücüleri uyardı.
Alaplı ilçesinde araç yoğunluğuna bağlı olarak usulsüz parklardaki artışın yanı sıra usulsüz park konusunda şikayetlerin yaşanması ilçe Emniyet Müdürlüğünü harekete geçirdi. Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, usulsüz parklara müsaade etmeyeceklerini belirterek sürücüleri uyardı.
Emniyet Müdürlüğü olarak, neden usulsüz parklara müsaade etmediklerini ne şekilde işlem tesis ettiklerini, vatandaşlara önerdikleri çözüm yolları ile trafik güvenliğindeki nihai hedefleri anlatan el ilanları hazırladıklarını belirten Baş, İlçemizde artan araç yoğunluğuna bağlı olarak Alaplı şehir merkezinde son zamanlarda usulsüz park etmenin arttığı tespit edilmiş olup, usulsüz parklardan kaynaklanan şikayetlerde buna paralel olarak artış göstermiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hemen her konuda olduğu gibi trafik düzeninin sağlanmasında, toplumun desteği olmadan başarılı olabileceğimizi düşünmüyoruz.
Bu amaçla, neden usulsüz parklanmalara müsaade etmediğimizi, ne şekilde işlem tesis ettiğimizi, vatandaşlarımıza önerdiğimiz çözüm yolları ile trafik güvenliğindeki nihai hedeflerimizi anlatan el ilanları hazırladık, amacımız Alaplı şehir merkezinde vatandaşlarımızın rahat ve güven ortamı içerisinde ekonomik ve sosyal hayatını devam ettirmesi ve rahat bir alış veriş ortamı sunulmasıdır.
Tüm vatandaşlarımıza kazasız günler dilerken, trafik kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz dedi.