Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us’un oğlu Erhan Us, serginin ardından bir de kitap yayımladı. Hipokrat Yayıncılık tarafından yayımlanan “Digital Prestij” isimli kitabın içeriği Sosyal Medya, Teknoloji Ve Marketing üzerine  yayımlanan  makalelerinden oluşuyor.

Erhan Us, kitabı “Cesareti ve vizyonu ile her koşulda yol gösteren K. Atatürk’ün aziz hatırasına” vurgusuyla yayımladığı kitabını, Prof Annesi Dürdal Us ve Av. Baba Korhan Us’a  “özgür düşünce ve bilimin ışığını yansıtan anne ve babama” sözleriyle ithaf etti.


Erhan Us'un Ankara'daki sergisinde Babası Korhan Us, Kandillili Namık Anıl ve bir aile dostu ile birlikte görülüyor.

Bir çok dergi ve Gazeteniz Önder’in de aralarında bulunduğu yayım organlarındaki makalelerinin yer aldığı “Digital Prestij” kitabı yayımlanan Erhan Us, kitabın  önsözünde  görüşlerini şöyle  ifade etti:


“… Teknoloji ve sosyal medya kendini yenilediğinden, her an yeni dinamikler ortaya çıkabiliyor. Bazı yazarlar ülkemizde ve yurtdışında gazete, dergi, web, blog, vb. mecralarda yayımlanan yazıların ihtiyaçlar doğrultusunda güncellenmesiyle, bazıları ilk kez karşınızda.

Dilimizin düzgün kullanılması için yanıp tutuşsam da; pazarlama’yı, alışılmış kullanımdan stratejik arkaplanını ayırmak adına “marketing”i tercih etmedim. Yine de sonraki sayfalarda, iki kullanım ile de karşılaşacaksınız.

Kitabın başlığı dışındaki yazıları ise erhanus.com’dan takip edebilirsiniz.

Keyifli okumalar.”

39 makalenin yer aldığı kitap 129 sayfadan oluşuyor.