S Rota Haber Gazetesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçtiğimiz Ocak ayında başlattığı “Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol” kampanyasından elde edilen gelirle, 15 tatilin sona ermesinin ardından 60 adet hediye paketini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

 

Yardımseverliğin insanın içinde olması gereken anlamlı bir vicdani duygu olduğunu kaydeden Dikay; okula giden çocuklarımızın üşümemesi için bu kampanyayı başlattık.  Birilerine faydalı olabilmek, insanların ihtiyaçlarını giderebilmek,  bu dünyada kendimizden başka birçok insanın bulunduğunu görebilmek lazım. Okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıp, onların gururlarını incitmeden bu hediyelerimizi Okul Müdürlerine teslim ettik.

 

 Hedefimiz; ilerleyen zamanlarda düzenleyeceğimiz kampanyalarla daha yüzlerce çocuğa ulaşmak istiyoruz.

 

Başta desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’a, okulda girdiğimiz andan itibaren bizi sıcak karşılayan Gazi İlköğretim Okul Müdürü Metin Bozkurt, Dikmen İlkokulu Müdürü Mustafa Atalay ve Müdür Yardımcısı Saliha Sakarya’ya, Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu Müdürü Recep Sağır’a, Okul Müdürü Yardımcısı Osman Özatay’a, kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz sahibi Doğan Gönüllü’ye, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan’a, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü ve Anadolu Ajansı Kdz. Ereğli Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş’a, Ereğli Fm Haber Sorumlusu Şafak Negüzel ile Ereğli Fm Ailesine, okullara ulaşımımda bana yardımcı olan Ahmet Naim Çıladır,’a teşekkür ediyoruz. “ şeklinde duygularını paylaştı.